Interclub

Even lekker lui zijn en de tekst van Tennisvlaanderen overnemen… Tijdens de Hoegaarden Tennis Interclub vorm je samen met je tennisvrienden een team van 4 tot 8 spelers en met je ploeg neem je het op tegen teams van andere clubs. 

De competitie start na de paasvakantie in april met de poulefase, gevolgd door een eindronde per regio. In september worden de Vlaamse Finals georganiseerd.

De Hoegaarden Tennis Interclub staat zo garant voor spannende matchen, een leuke teamsfeer en de gezelligste aprèsmomenten op het terras! Wist je trouwens dat jaarlijks meer dan 33.000 spelers uit 7.000 ploegen aantreden, goed voor meer dan 20.000 ontmoetingen?

Update 05/2024

De interclub-trein is vertrokken, de kalender is bekend en onze ploegen zijn sterk bezig.
Check de volledige kalender en resultaten op deze pagina !

Update 01/2024

Voor volgend seizoen zijn er toch wat nieuwigheden en wijzigingen doorgevoerd. Je kan deze terugvinden op de site van Tennisvlaanderen, maar in dit document hebben we de ze toch even zelf op een rijtje gezet.

Dé allerbelangrijkste is misschien wel het wegvallen van de najaarsinterclub en het toevoegen van de dubbelcompetitie (dus geen enkelwedstrijden meer!). Dubbelwedstrijden worden in de “klassieke” interclub nu ook met je dubbelklassement gespeeld !

Inschrijven voor de interclub !

Tegen eind januari moeten we de teams inschrijven die willen deelnemen aan de interclubcompetitie
die in april/mei zal starten. Je inschrijving moet dus binnen zijn ten laatste op 25 januari, zo hebben we voldoende tijd om alles tijdig te verwerken.

Schrijf als kapitein dus zeker je ploeg in, of heb je interesse om mee te doen, als invaller of om mee een nieuw ploegje op te richten, schrijf je individueel in.

Inschrijvingen zijn afgesloten !