Spek met eieren

De nacht der dubbels is altijd een groot succes, dus zijn enkelen beginnen nadenken:

Wat als we ongeveer hetzelfde zouden doen in de ochtend? Goh, barbecue is misschien wat zwaar als ontbijt. Eventueel met spek en eieren dan? Koffietje en croissantje dabei? En vanaf een acceptabel uur een aperitiefje erbij? Klinkt als een strak plan, doen!

Wat wordt er nu precies gedaan?

Vanaf 9:00u kun je in De Chalet terecht om aan te melden. Van 9:00u tot 10:00u kun je ontbijten. Tennis start om 10:00u.

Wil je enkel tennissen, of enkel eten, dan kan dit uiteraard ook.

Voor het ontbijt voorzien we spek, eieren, brood, een croissant, fruitsap en koffie of thee. Zowel voor het ontbijt als voor het tennis mag je ook niet-leden uitnodigen. Bij het aanmelden kun je aangeven of je een aantal keren met een vaste dubbelpartner wil spelen of dat je per speelronde aan een andere dubbelpartner gekoppeld wil worden. Om deel te nemen aan het tennissen moet je wel geboren zijn in 2007 of eerder om de wedstrijden een beetje in balans te houden. We zullen blijven tennissen zolang er liefhebbers zijn.

Op voorhand inschrijven

Je dient je op voorhand in te schrijven via onderstaand formulier. Er wordt 10€ per persoon gevraagd voor het ontbijt. Extra drank kun je gewoon in De Chalet bestellen. Als je alleen inschrijft voor tennis hoef je niets te betalen.

De betaling moet vooraf gebeuren per overschrijving naar BE25 0013 3871 4982, met vermelding van jouw naam.

Inschrijvingsformulier Spek met eieren 2023

  • OPGELET! niet betaald is niet ingeschreven.
  • Gelieve over te schrijven op rekeningnummer BE25-0013-3871-4982 met vermelding van de naam van de inschrijver en het aantal personen.
  • Indien je enkel komt tennissen, is dit uiteraard mogelijk en dien je niets te betalen (dit geldt zowel voor leden als niet-leden).
  • Inschrijven kan tot woensdag 16 augustus 2023