Nacht der dubbels

De nacht der dubbels. Een ondertussen toch wel mythisch evenement van onze club. Barbecue, drankje erbij, babbeltje slaan, dubbelwedstrijden met onuitgegeven duo’s – tot diep in de nacht blijven doorgaan.

Update 2024

De nacht der dubbels gaat dit seizoen door op zaterdag 01/06/2024.

De inschrijvingen zijn geopend, je kan inschrijven t.e.m. woensdag 29/05/2024 onderaan op deze pagina! Dus even doorscrollen!

  

Wat houdt het nu precies in?

Vanaf 18u00 kun je in De Chalet terecht om je aan te melden. Je zal dan je bonnetjes voor de barbecue ontvangen, en kun je opgeven om al te kunnen meedoen aan de eerste sessie.

We beginnen met tennissen om ~19u30, en per speelronde van 30 minuten wordt je gekoppeld aan een andere tennispartner. Doordat er soms veel inschrijvingen zijn, of indien je dat zelf wenst om even iets te eten of te pauzeren, moet/kan je soms een speelronde overslaan. We blijven doorspelen zolang er genoeg spelers zijn.

De barbecue wordt ook tijdig aangestoken, en we vermoeden dat je daar vanaf 18u30 kunt aanschuiven voor een vleesje met groenten. Wil je eerst spelen, of eerst eten, of tussen enkele speelrondes in pas eten, kies je volledig zelf. Geef jouw voorkeur tijdig door dat we hiermee rekening houden met de samenstelling van de volgende speelronde.

Klinkt goed, mag ik mee tennis spelen?

Zeker! Elke volwassene die lid is van onze club kan zich inschrijven om te tennissen.

Om het een beetje in balans te houden, gelden voor de jeugd de “algemene regels” van Tennisvlaanderen om mee te mogen deelnemen bij de volwassenen: minimum leeftijd van 16 jaar. Uitzonderingen zijn er voor U15 met een klassement van 15+ punten, en voor U13 voor spelers met 30+ punten. Denk je dat jouw kind toch genoeg weerwerk kan bieden tegen een volwassene, geef dat dan ter plaatse door en dan kan het altijd bekeken worden. 

En de rest van mijn gezin, vrienden, familie, mogen die ook mee komen?

Voor de barbecue mag je iedereen inschrijven, no limit! Ook als je totaal geen link met onze tennisclub hebt en gewoon wil komen proeven van de sfeer en een barbecue’tje meepikken, ben je welkom! We vragen enkel om op voorhand in te schrijven, zodat we van alles voldoende kunnen bestellen .

We hanteren de democratische prijzen van 19,00 euro voor een volwassene en 9,00 euro voor een kind (tem 12 jaar). Je krijgt hiervoor respectievelijk 3 en 2 stukken vlees en zo veel groenten, sausjes, brood als je maar wenst.

Duidelijk, sign me up !

Je kan inschrijven met onderstaand formulier. Opgelet: jouw inschrijving is pas definitief na betaling van naar onze rekening. Dit kan per overschrijving naar BE25 0013 3871 4982 – met vermelding van de inschrijver en het aantal personen (volwassenen en kinderen). Vermeld duidelijk wat jouw wensen zijn: enkel tennissen, tennissen en barbecue, of enkel barbecue.

 

Inschrijvingsformulier NDD 2024