Start clubkampioenschap

Na het tornooi gaan we van start, de tabellen voor dit seizoen zijn klaar. Je kan alle informatie op de website terugvinden, onder het menu “Win > Clubkampioenschap > Seizoen 2023“. 

Een kleine herinnering: jullie dienen zelf de poulewedstrijden te plannen en dienen voor 15/09 gespeeld te worden. Er kan voor een wedstrijd van het CK voor anderhalf uur gereserveerd worden. De (halve) finales zullen na de poulefase worden bekendgemaakt  en de finales worden bij voorkeur op 23/09 afgewerkt, om er een leuke en gezellige dag van te maken.

De contactgegevens kun je ook via de seizoenspagina op de website terugvinden, maar deze gegevens zijn beveiligd met een wachtwoord. Alle deelnemers hebben dit wachtwoord normaalgezien ontvangen.

De resultaten kunnen per mail worden verstuurd naar clubkampioenschapltc@gmail.com of er kan nu ook gebruik gemaakt worden van het formulier op de website, via het menu “Win > Clubkampioenschap > Resultaat melden” (wat uiteindelijk ook naar hetzelfde email adres wordt verstuurd).

Veel tennisplezier !