Bardiensten

Beste leden,

Wij lanceren graag een warme oproep aan onze nieuwe, maar zeker ook aan onze jarenlange trouwe leden om zich aan te melden voor het helpen bij het openhouden van onze gezellige bar.

Er komt natuurlijk heel wat bij kijken om een bardienst voor je rekening te nemen. En misschien weet je niet goed wat het allemaal precies inhoudt… Daarom worden alle personen die zich zullen aanmelden als toekomstig barmedewerk(st)er binnenkort uitgenodigd op een infoavond in de bar zelf. Zo kunnen wij jullie alles rustig uitleggen, tonen waar alles ligt en al jullie vragen beantwoorden. Op die manier stomen wij jullie helemaal klaar om er samen met ons stevig ¿ en vooral goed voorbereid ¿ in te vliegen.

We tonen jullie dan ook de handige App waarmee alle barmedewerk(st)ers kunnen bekijken welke bardiensten nog open staan. Je kan er heel eenvoudig bardiensten reserveren of eventueel een dienst omruilen.

Heb je interesse om ook op regelmatige basis of af en toe de bar open te houden, meld je dan zeker aan door vóór dinsdag 13 juni 2023 een mailtje te versturen naar tennisclublanden@gmail.com. Dan voegen wij jullie toe aan de lijst met geïnteresseerden en ontvangen jullie vlug opnieuw een mailtje van ons voor verdere concrete afspraken!

Groetjes,
Cindy Jossa & Ann van Esch

Geef een reactie