Onze beste wensen!

Wij wensen jullie alvast een schitterend 2024 en kijken uit naar een nieuw tennisjaar! 🥂

Nieuwjaarsreceptie

Op 21 januari houden we de traditionele nieuwjaarsreceptie. Vanaf 11:00u zijn jullie welkom in het cafetaria. Tussen 11:30u-12:30u zijn er gratis drankjes en verzorgen wij hapjes.

Iedereen die op 21 januari langskomt en zijn lidgeld 2024 contant betaalt krijgt nog een extra drankbonnetje + een korting van 5 Euro op het lidgeld (15 Euro voor een familieabonnement).

Het lidgeld wordt dit jaar niet verhoogd. De verschillende formules vinden jullie hier terug.

Interclub

Tegen eind januari moeten we de teams inschrijven die willen deelnemen aan de interclubcompetitie die in april/mei zal starten.
Tennis Vlaanderen heeft enkele veranderingen doorgevoerd waarover enige verwarring is ontstaan.

Belangrijk om te weten:

In het voorjaar wordt er ook een echte interclub competitie georganiseerd voor DUBBELS (zowel voor de dames als voor de heren) en ook voor DUBBEL GEMENGD. Deze competitie wordt gespeeld op vrijdagavond en kan ALLEEN met akkoord van de tegenstander op een andere avond worden gespeeld.
De leeftijdsreeksen zijn enigszins anders ingericht dan vroeger (H45 wordt H50 en D35 wordt D40), maar in tegenstelling tot wat eerder werd gecommuniceerd blijft het voor Limburgse ploegen WEL mogelijk voor H35 en D40 om op midweekse dagen te spelen.
Als een speler wordt opgesteld voor de dubbels, dan is het dubbelklassement van toepassing (in het verleden werd uitsluitend naar het enkelklassement van de speler gekeken).
Interclubleiding niet noodzakelijkerwijs aanwezig maar wel bereikbaar. Vanaf dit jaar is het voldoende om per WhatsApp de opstellingen en uitslagen te communiceren. Indien er een probleem zou zijn moet de interclubleider gecontacteerd worden.

Inschrijven voor de interclub dient te gebeuren via het formulier op onze website. De kapitein kan dit doen voor de gehele ploeg, maar individueel inschrijven is ook mogelijk. Zo kunnen we kijken of we een extra team kunnen samenstellen of dat je kan aansluiten bij een bestaand ploegje.

Inschrijven is mogelijk tot en met 25 januari!