Interesse ?

U heeft interesse om één van onze sponsors te worden? Lees dan zeker deze pagina of download onze brochure, die het standaardpakket en de verschillende opties beschrijft die we u kunnen aanbieden.

Update

Netbanners zijn bezet en scorebord nog 2 beschikbaar.

Wie zijn wij?

Onze club is ontstaan in 1972, met een ledenaantal van +/- 300 leden. We beschikken over 4 buitenterreinen, die gebruikt worden voor tennisactiviteiten van april tot oktober. Onze leden hebben dus de mogelijkheid om te genieten van hun favoriete sport gedurende het grootste deel van het jaar.

Een hoogtepunt in de clubactiviteiten is het jaarlijkse toernooi dat eind juni begin juli plaatsvindt. Gemiddeld nemen 250 tennisliefhebbers deel aan dit toernooi, afkomstig uit verschillende clubs in de regio, waaronder Sint-Truiden en Tienen.
Onze club staat bekend als een familiale club met een gezellige sfeer. Naast het tennissen op zich zijn er ook diverse activiteiten die onze leden samenbrengen (Nacht der Dubbels, spek en ei-toernooi, clubkampioenschap). Het is een plek waar vriendschappen worden gesmeed en waar leden van alle leeftijden zich thuis voelen.

Waarom onze club sponsoren?

Onze club werkt volledig met vrijwilligers, daarom zijn we afhankelijk van de steun van onze gemeenschap en lokale bedrijven.

Als club hebben we het afgelopen jaar zwaar geïnvesteerd, namelijk in een nieuwe verlichtingsinstallatie, alsook in een nieuw automatisch sproeisysteem. Daarnaast is het belangrijk dat we blijven investeren, zodat de tennisbanen in goede staat blijven.

Door ons te sponsoren, zorgen wij ervoor dat uw bedrijf of zaak de nodige aandacht krijgt. We bieden verschillende mogelijkheden voor zichtbaarheid en promotie, zoals het plaatsen van uw bedrijfsnaam en logo op onze website, sociale media, logo banners enz. De details van het standaardpakket en de verschillende opties kunt u terugvinden in de brochure.

Met uw sponsoring kunnen we de faciliteiten en diensten verbeteren en ervoor zorgen dat onze leden een geweldige tenniservaring beleven. We zijn enorm dankbaar voor elke bijdrage – groot of klein – en we waarderen de steun van lokale bedrijven zoals dat van u enorm.

U helpt niet alleen onze club, maar investeert u ook in de lokale gemeenschap en draagt u bij tot het bevorderen van gezondheid, sport en sociale binding.

Graag willen we u bedanken voor uw tijd en interesse.

Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om van u te horen!

Met vriendelijke groeten,
Tennisclub Landen
Sponsorverantwoordelijke Maïté Berghmans