Receptie en inschrijfdag seizoen 2020

Beste tennissers,

Wij nodigen jullie allemaal uit voor een receptie op zondag 12 januari van 11:00-13:00u om het nieuwe tennisjaar te openen.

Op die dag kan iedereen zich alvast inschrijven voor het seizoen 2020-2021.

Het lidgeld is wederom niet gestegen. Voor de 16/17 jarigen is het zelfs verlaagd. We hebben de verschillende abonnementen en de voorwaarden wel enigszins aangepast. Zie hiervoor: Lidgeld seizoen 2020-2021

Ook aanmelden voor de INTERCLUB (jeugd en volwassenen) is mogelijk op de inschrijf-dag, maar kan eventueel ook via email (tennisclublanden@gmail.com).

Vanaf dit jaar is de reeks U17 voor zowel jongens als meisjes weer terug ingevoerd. Zij mogen ook eventueel deelnemen aan de interclub voor volwassenen. Ook bij de volwassenen zijn er enkele wijzigingen ten opzichte van vorig jaar. De belangrijkste is misschien de beslissing van het bestuur om niet langer een maaltijdvergoeding voor de thuismatchen te betalen.

Meer informatie in verband met de interclub:
Jeugd
Volwassenen

Aanmeldingen voor de interclub moeten uiterlijk 27 JANUARI ontvangen zijn en worden uitsluitend verwerkt indien het volledige lidgeld van alle ploegleden is ontvangen!

Wij wensen jullie fijne feestdagen en zien jullie hopelijk op zondag 12 januari in de chalet,

Het bestuur